Kennismaking en rondleiding

Bij de keuze voor een school is het belangrijk dat de sfeer en het onderwijs u aanspreken. Wij heten u en uw kind(eren) van harte welkom en laten u graag de school in werking zien.

In een kennismakingsgesprek leggen wij uit hoe wij werken en krijgt u de ruimte om vragen te stellen. Tijdens een korte rondleiding kunt u zelf zien hoe kinderen werken in de gecombineerde groepen en de sfeer ervaren.

U kunt een afspraak maken met onze directeur Mireille van der Horst. Zij is telefonisch te bereiken op nummer 0172 - 40 85 10, of u kunt een mailtje sturen naar:demeent@spco.nl.

 

Binnenkort organiseren wij een informatie avond en open ochtend. U bent van harte welkom! Hieronder leest u daar meer over. Aanmelden is alleen nodig wanneer u een individuele rondleiding wenst.

Informatieavond dinsdag 13 maart 2018, van 19.30 - 21.00 uur

Wij heten u van harte welkom op onze ambitieuze, kleinschalige, christelijke school. Tijdens de informatieavond vertellen we u graag over de kwaliteit van ons onderwijs en de begeleiding op onderwijsbehoeften van de kinderen. Tevens is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen aan medewerkers en ouders. We sluiten af met een rondleiding.

Open ochtend woensdag  14 maart 2018, tussen 09.00- 10.15 uur

Onder lestijd in de klassen kijken geeft toch het beste beeld van de school. U bent van harte welkom tijdens de open ochtend om samen met uw kind(eren) de sfeer in de school te ervaren en een kijkje te nemen bij alle groepen. De rondleiding start om 09.15 uur. Vanaf 09.00 uur staat de koffie en thee klaar.