Opvang op school

De Meent en samenwerkingspartners Polderpret hebben de kinderopvang goed geregeld. Uw kind kan op school deelnemen aan de buitenschoolse opvang. Voor de allerkleinsten is er peuterspeelzaal Trixie.

Na de zomervakantie (2022) gaan we onze opvang in Woerdense Verlaat uitbreiden. Wij zijn vanaf dat moment open op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 uur tot 18.00 uur voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Hele dagopvang, peuteropvang en BSO zullen dan worden gecombineerd.  De peuteropvang op vrijdagochtend komt dan te vervallen. Helaas is het nog niet mogelijk om kinderen van 0 tot 2 jaar op te vangen omdat we geen slaapgelegenheid beschikbaar hebben. Mocht hier een oplossing voor komen dan is de wens om de opvang nog verder uit te breiden.  Voorlopig openen wij alleen tijdens schoolweken in Woerdense Verlaat en kan opvang tijdens vakanties op onze locatie in Noorden plaatsvinden. Bij voldoende belangstelling voor opvang in vakanties in Woerdense verlaat zullen we deze mogelijkheid natuurlijk ook onderzoeken. De medewerkers van de locaties in Noorden en Woerdense Verlaat werken samen zodat ook in de vakanties in Noorden bekende gezichten voor de kinderen aanwezig zijn.

 De opvang mogelijkheden die er voor kinderen komen op maandag, dinsdag en donderdag zijn:

  • 8.30 uur tot 12.30 uur Peuteropvang tijdens schoolweken
  • 8.30 uur tot 14.00 uur Verlengde peuteropvang tijdens schoolweken
  • 8.00 uur – 18.00 uur Dagopvang tijdens schoolweken en eventueel in vakantieweken in Noorden
  • 7.30 uur- 8.00 uur Verlengde dagopvang tijdens schoolweken en eventueel in de vakantieweken in Noorden
  • 7.30 – 8.30 uur VSO in schoolweken
  • 14.00 uur tot 18.00 BSO in schoolweken en eventueel hele dagen in de vakantie in Noorden

Mocht u interesse hebben in opvang, of over bovenstaande vragen hebben dan kunt u ons mailen: info@kdvpolderpret.nl of bellen: 0172523618

Kijkt u ook eens op onze website: www.kdvpolderpret.nl